NDP-Para heeft nieuwe kweekvijver

Geplaatst: december 7, 2012 in Uncategorized

Para heeft sedert gister ook een jongerenafdeling van de Nationale Democratische Partij (NDP). Deze afdeling werd geïnstalleerd door  het jongeren bestuur Paramaribo. Volgens de ondervoorzitter, Faizel Abdoelgafoer, is het de bedoeling dat er in elk district en in elk bestuursressort van Paramaribo, een jongeren bestuur word geïnstalleerd. Na alle installaties komt er een centraal bestuur, bestaande uit vertegenwoordigers van alle besturen, stelt Abdoelgafoer.

Voorzitter NDP jongeren bestuur Para, Araldo Rowley, aan het woord, vergezeld door overige bestuursleden

Voorzitter NDP jongeren bestuur Para, Araldo Rowley, aan het woord, vergezeld door overige bestuursleden

Volgens Abdoelgafoer heerst er ontevredenheid onder de jongeren van de NDP, die verholpen kunnen worden als het contact weer wordt geactiveerd en activiteiten worden  georganiseerd. Het jongerenbestuur Para, kreeg als taak om een jaarplan te maken voor het nieuwe jaar. “In het plan moeten activiteiten worden opgenomen die georganiseerd zullen worden voor de jongeren. Vanuit het hoofdbestuur en van potentiële sponsoren zal gekeken worden naar financiering van de activiteiten. Jongeren moeten zich zoveel mogelijk aansluiten om ook de derde zetel in Para te behalen bij de volgende verkiezingen”, zegt Abdoelgafoer. 

De  voorzitter van het jongeren bestuur NDP-Paramaribo, Sergio Akiemboto,  riep de jongeren op om zich te weerspiegelen aan President Bouterse. ” Ideologieën  van de partij, met name: liefde voor het land, ontwikkeling van Suriname, verhogen van de productie, ondersteuning aan sociaal zwakkeren en  jongeren de kans geven, worden al 30 jaar door de President gepropageerd.  Nu bestaat de kans om deze ideologieën  in beleid te vertalen. Dit beleid moet door jongeren worden ondersteund en zij moeten ervoor zorgen dat politieke tegenstanders dit niet breken”. Akiemboto riep Jongeren afdeling Para op, om hard te werken en anderen op te trekken om de partij te ondersteunen. Morowijne is reeds geinstalleerd. Coronie en Nickerie volgen in het weekend. Op 29 december  wordt er een afsluitingsactiviteit georganiseerd in Ocer.

Plaats een reactie